Enterprise recovery systems

EWP Architects was engaged by ERS to lead them through an examination of their existing facilities and operations, evaluate potential leasing opportunities, and develop a new facility for their business.  Our initial, in depth, programming phase allowed ERS to formulate a new facility brief and overcome the challenges of their existing highly compartmentalized space.

Their new call center allows them to manage individual client security requirements and shift staff with the ebb and flow of business.  EWP led ERS through a furniture selection process including mockups and testing of multiples scenarios.  The final result allows for small teams and managers to exist within an open environment.

The overall design is a complete shift from their existing facility.  High, open ceilings, open window lines, indirect lighting, sound masking, and color fields allow for a dramatic and enjoyable space.  Amenities spaces support staff retention recruitment.